Inicio > Sin categoría > Congrés – L’autogovern del poble valencià: passat, present i futur

Congrés – L’autogovern del poble valencià: passat, present i futur


L’any 2017 celebrem alguns dels fets que han contribuït a la construcció moderna de la Comunitat Valenciana: fa 40 anys de la primera gran manifestació autonomista, que va tindre lloc el 9 d’octubre de 1977; també commemorem els 35 anys de l’Estatut d’Autonomia, aprovat l’any 1982; i, per últim, han transcorregut 25 anys de la publicació de les actes del 1r congrés de l’Administració Valenciana «Dels Furs a l’Estatut», la primera gran cita científica al voltant de l’Estatut i de l’estructura política, històrica, social, econòmica… de la Comunitat Valenciana creada per ell. A més, en 2018 serà el 40 aniversari de l’aprovació de la Constitució Espanyola de 1978, que va suposar la recuperació de la democràcia i l’articulació de l’Estat autonòmic, i el 600 aniversari de la creació de la Generalitat com a òrgan permanent.

València, 8, 9 i 10 de novembre de 2017

Tota la informació i inscripcions : https://40anysautogovernvalencia.gva.es/

untitled

 


Categories: Sin categoría Tags:

Jueves, 2 de noviembre de 2017 Dejar un comentario Ir a comentarios
  1. Sin comentarios aún.
  1. Sin trackbacks aún.